Barion Pixel

Armytek Viking Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa szett – hideg fehér fényű

72 520 Ft

Armytek Viking Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa szett – hideg fehér fényű

Cikkszám: BTKR-F07702C Kategória:

Leírás

Az Armytek Viking Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa szett tartalmaz a lámpán felül minden olyan vele kompatibilis kiegészítőt ami alkalmassá teszi, hogy fegyverlámpaként használjuk. A taktikai lengőkapcsoló, mágneses szerelék elsősorban vadászati felhasználásra lett tervezve. A vörös szűrő az állatok egy részének szinte láthatatlan, de az éjszakai szem számára térképolvasáskor, valamint utánkeresés alkalmával is hasznos. A zöld-szűrős fénykéve oldalról nézve semlegesen/nyugtatóan hat az erdő állatai számára, ritkán riadnak meg a hatására.

Az Armytek Viking Pro Magnet USB lámpa kifejezetten vadászati és taktikai igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó. Fegyverlámpáknál a nagy hatótávolság és a szűk megvilágítási fénykúp elengedhetetlen a pontos célzáshoz, ugyanakkor tágasabb környezetben történő használatkor fontos a környezet szemmel tartása is, ez a tágabb fényszórási képesség a legnagyobb különbség a hasonló felépítésű Predátorral szemben. További fontos kritérium az alacsony súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett kapcsológomb, amivel a lámpa kesztyűben is biztonságosan használható. A kapcsológomb lengőkapcsolóra is "cserélhető", amire főként fegyverre szerelve van nagy szükség. A régebbi modellekkel ellentétben nincs szükség a kapcsoló eltávolítására, hiszen a mágneses töltőhöz hasonlóan, közvetlenül a kapcsológombra rögzül a mágneses távkapcsoló/töltő vége. Ez a megoldás jóval gyorsabb bevethetőséget biztosít! Az Armytek Viking Pro Magnet USB család teljesen kompatibilis az Armytek színszűrő előtétekkel, fegyverszerelékekkel, azonban új, USB csatlakozású mágneses töltőplatform (AMC-03) és mágneses lengőkapcsoló (MRS-01) lett tervezve.

A gyártó olyan apróságnak tűnő de fontos részletre is odafigyelt, mint például az övcsipesz és a lámpa elején található vágóélek mattfekete titánbevonata, amely révén oldalról sem tud semmi megcsillanni a lámpa testre jutó külső fény hatására.

A fehér fényű 2200 lumen fényerejű LED extrém nagy fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 501 m-ig elvilágítson egyetlen 18650 típusú áramforrással. 6-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa végén található egyetlen kapcsolóval. Többek között az ellenfél elvakítására, összezavarására használható stroboszkóp funkció is elérhető. Optikája egészen szűk 5°-os spot fényt biztosít, miközben nagyobb átfogású 40°-os fénykúpjával a tágabb környezetre is jut fény. Tápellátását egyetlen 18650 típusú akkumulátor biztosíthatja amely a szett része.

A legmagasabb szintű víz-por és ütésállóságot nem véletlenül a fegyverlámpáknál tapasztalhatjuk. A mostoha körülményekre tervezett lámpákat rendkívüli tartósság jellemzi: a gyártó szerint akár a 25 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenálló a rezgésekkel szemben, ezért jól bírja fegyverre szerelve a visszarúgás hatását is. A legmagasabb IP68 szintű por- és víz állóság garantálja, hogy akár 25 m mélységben 5 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne, épp ezért a hajózás szerelmeseinek is jó szolgálatot tehetnek az Armytek fegyverlámpák.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. Az Armytek Viking Pro lámpa fejlett elektronikája kontroll alatt tartja a működés közbeni belső hőhatásokat. Az áramforrás lemerülését megelőzően több lépcsőben csökken a lámpa fényereje, majd vészfény módra kapcsol, elkerülve a hirtelen teljes leállást.

Az alapcsomag tartalma:

– fekete övcsipesz
– hordozó tok
– tartalék O-gyűrű (2 db)
– gumi markolat kiegészítő
– csuklószíj
– magyar nyelvű használati útmutató
– AMC-03 mágneses töltőplatform USB csatlakozóval
– 2 DB Armytek 18650 Litium-ion akku 3500 mAh
– fali USB töltő
– vörös szűrő
– zöld szűrő
– mágneses szerelék
– MRS-01 taktikai lengőkapcsoló 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Armytek Viking Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa szett – hideg fehér fényű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük