Barion Pixel

Armytek Viking Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa – hideg fehér fényű

44 510 Ft

Armytek Viking Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa – hideg fehér fényű

Cikkszám: BTKR-F07701C Kategória:

Leírás

Az Armytek Viking Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpákat kifejezetten rendvédelmi, katonai, vadászati igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó. A vadászlámpáknál a nagy hatótávolság és a szűk megvilágítási fénykúp elengedhetetlen a pontos célzáshoz. További fontos kritérium az alacsony súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett kapcsológomb, amivel a lámpa kesztyűben is biztonságosan használható. A kapcsológomb opcionálisan lengőkapcsolóra is cserélhető, amire főként vadászati használatkor van nagy szükség. Az új Viking Pro különlegessége, hogy mágneses töltőplatformmal oldotta meg a gyártó a tartozék akkumulátor töltését. Az Armytek Viking Pro lámpa teljesen kompatibilis az Armytek színszűrő előtétekkel, mágneses szerelékekkel, távkapcsolókkal, kiegészítőkkel.

Az Armytek Viking Pro kategóriájának egyik legnagyobb fényerejű tagja. A fehér fényű 2200 lumen fényerejű Cree XHP50.2 extrém nagy fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 286 m-ig elvilágítson egyetlen 18650 típusú áramforrással. 6-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa végén található egyetlen kapcsolóval. Többek között az ellenfél elvakítására, összezavarására használható stroboszkóp funkció is elérhető. Optikája egészen szűk 11°-os spot fényt biztosít, miközben közepes átfogású 40°-os fénykúpjával a tágabb környezetre is jut fény. Tápellátását egyetlen 18650 típusú akkumulátor biztosíthatja.

A legmagasabb szintű víz-por és ütésállóságot nem véletlenül a vadászlámpáknál tapasztalhatjuk. A mostoha körülményekre tervezett lámpákat rendkívüli tartósság jellemzi: a gyártó szerint akár a 25 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenálló a rezgésekkel szemben, ezért jól bírja fegyverre szerelve a visszarúgás hatását is. A legmagasabb IP68 szintű por- és víz állóság garantálja, hogy akár 25 m mélységben 5 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkre menne, épp ezért a hajózás szerelmeseinek is jó szolgálatot tehetnek az Armytek lámpák.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. Szinte az összes Armytek lámpa jellemzője sok más márkával szemben, az aktív valós idejű hőmérséklet szabályozás a túlmelegedés elkerülésére. Sok gyártó termékénél a környezeti hőmérsékletet figyelmen kívül hagyó, idő alapú teljesítmény leszabályozással próbálják kordában tartani a lámpáik hőmérsékletét. Az Armyteknél ezzel szemben a fejlett elektronika érzékeli és számításba veszi a tényleges hőmérséklet viszonyokat, -miért is menne fél gőzzel a lámpa egy hidegebb téli napon, ha az nem indokolt? Az áramforrás lemerülését megelőzően több lépcsőben csökken a lámpa fényereje, majd vészfény módra kapcsol, elkerülve a hirtelen teljes leállást.

Az alapcsomag tartalma:

– övcsipesz
– hordozó tok
– tartalék O-gyűrű (2 db)
– mágneses töltőplatform
– gumi markolat kiegészítő
– csuklószíj
– magyar nyelvű használati útmutató
– 18650 Li-ion 3500 mAh akkumulátor

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Armytek Viking Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa – hideg fehér fényű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük