Barion Pixel

Armytek Predator Pro taktikai/vadász lámpa szett + extra 18650 akkumulátor

56 960 Ft

Armytek Predator Pro taktikai/vadász lámpa szett + extra 18650 akkumulátor

Cikkszám: BTKR-F01704C Kategória:

Leírás

Az Armytek Predator Pro taktikai/vadász lámpa szettet kifejezetten vadászati és taktikai igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó. A lámpa szett azokat a tipikusan bevált kiegészítőket tartalmazza a lámpán kívül, amelyekre a fegyverre szereléshez, vezérléshez, illetve használathoz van szükség. A vadászlámpáknál a nagy hatótávolság és a szűk megvilágítási fénykúp elengedhetetlen a pontos célzáshoz. További fontos kritérium az alacsony súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett kapcsológomb, amivel a lámpa kesztyűben is biztonságosan használható. A kapcsológomb lengőkapcsolóra is cserélhető, amire főként fegyverre szerelve van nagy szükség. Az Armytek Predator Pro család teljesen kompatibilis az Armytek színszűrő előtétekkel, fegyverszerelékekkel, távkapcsolókkal, kiegészítőkkel.

A fehér fényű 1400 lumen fényerejű Cree XHP35 HI LED extrém nagy fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 451 m-ig elvilágítson egyetlen 18650 típusú áramforrással. 9-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa végén található egyetlen kapcsolóval. Többek között az ellenfél elvakítására, összezavarására használható stroboszkóp funkció is elérhető. Optikája egészen szűk 5°-os spot fényt biztosít, miközben nagyobb átfogású 40°-os fénykúpjával a tágabb környezetre is jut fény. Tápellátását egyetlen 18650 típusú akkumulátor biztosíthatja amely a szett része.

A legmagasabb szintű víz-por és ütésállóságot nem véletlenül a fegyverlámpáknál tapasztalhatjuk. A mostoha körülményekre tervezett lámpákat rendkívüli tartósság jellemzi: a gyártó szerint akár a 30 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenálló a rezgésekkel szemben, ezért jól bírja fegyverre szerelve a visszarúgás hatását is. A legmagasabb IP68 szintű por- és víz állóság garantálja, hogy akár 50 m mélységben 5 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne, épp ezért a hajózás szerelmeseinek is jó szolgálatot tehetnek az Armytek fegyverlámpák.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. Az Armytek Predator Pro lámpa fejlett elektronikája kontroll alatt tartja a működés közbeni belső hőhatásokat. Az áramforrás lemerülését megelőzően több lépcsőben csökken a lámpa fényereje, majd vészfény módra kapcsol, elkerülve a hirtelen teljes leállást.

Az alapcsomag tartalma:

– övcsipesz
– hordozó tok
– tartalék O-gyűrű (2 db)
– gumi markolat kiegészítő
– csuklószíj
– magyar nyelvű használati útmutató
– lengőkapcsoló
– mágneses szerelék
– 2 db Armytek 18650 Litium-ion akku 3500 mAh
– zöld szűrő
– vörös szűrő
– Armytek Handy C1 Intelligens akkutöltő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Armytek Predator Pro taktikai/vadász lámpa szett + extra 18650 akkumulátor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük