Barion Pixel

Armytek Predator Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa – hideg fehér fényű

44 510 Ft

Armytek Predator Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa – hideg fehér fényű

Cikkszám: BTKR-F07301C Kategória:

Leírás

Az Armytek Predator Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa igény szerint kapható szettben vagy önálló lámpaként is. Ha vadászlámpaként akarjuk használni, célszerű szettben megvásárolni, hiszen a taktikai lengőkapcsoló, mágneses szerelék elsősorban vadászati felhasználásra lett tervezve. Ha azonban rendvédelmi, őrző-védő tevékenységre, vagy más outdoor hobby/sport felhasználásra szánjuk, elég lehet csak a lámpát megvenni, hiszen ilyenkor is van lehetőség bizonyos kiegészítők (pl.: színszűrők) utólagos beszerzésére.

Az Armytek Predator Pro Magnet USB lámpát kifejezetten vadászat és taktikai igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó, hiszen a vadászlámpáknál a nagy hatótávolság és a szűk megvilágítási fénykúp elengedhetetlen a pontos célzáshoz. További fontos kritérium az alacsony súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett taktikai kapcsológomb, amivel a lámpa kesztyűben is biztonságosan használható. A kapcsológomb lengőkapcsolóra is "cserélhető", amire főként vadászati használatkor van nagy szükség, azonban a régebbi modellekkel ellentétben nincs szükség a kapcsoló eltávolítására, hiszen a mágneses töltőhöz hasonlóan, közvetlenül a kapcsológombra rögzül a mágneses lengőkapcsoló, vagy a töltő vége. Ez a megoldás jóval gyorsabb bevethetőséget biztosít!  Az Armytek Predator Pro Magnet USB család teljesen kompatibilis az Armytek színszűrő előtétekkel, mágneses szerelékekkel, azonban az új Magnet USB véghez új töltőkábel (AMC-03) és mágneses lengéskapcsoló (MRS-01) lett tervezve. Az új töltő nagyobb teljesítményének köszönhetően rendkívül gyorsan feltölti a lámpában található akkumulátort.

A gyártó olyan apróságnak tűnő de fontos részletre is odafigyelt, mint például az övcsipesz és a lámpa elején található vágóélek mattfekete titánbevonata, amely révén oldalról sem tud semmi megcsillanni a lámpatestre jutó külső fény hatására.

A fehér fényű 1500 lumen fényerejű LED extrém nagy fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 501 m-ig elvilágítson egyetlen 18650 típusú áramforrással. 6-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa végén található egyetlen kapcsolóval. Többek között az ellenfél elvakítására, összezavarására használható stroboszkóp funkció is elérhető. Optikája egészen szűk 5°-os spot fényt biztosít, miközben nagyobb átfogású 40°-os fénykúpjával a tágabb környezetre is jut fény. Tápellátását egyetlen 18650 típusú akkumulátor biztosíthatja amely a szett része.

A legmagasabb szintű víz-por és ütésállóságot nem véletlenül a vadászlámpáknál tapasztalhatjuk. A mostoha körülményekre tervezett lámpákat rendkívüli tartósság jellemzi: a gyártó szerint akár a 25 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenálló a rezgésekkel szemben, ezért jól bírja a visszarúgás hatását is. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízállóság garantálja, hogy akár 25 m mélységben 5 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne, épp ezért a hajózás szerelmeseinek is jó szolgálatot tehetnek az Armytek vadászlámpák.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. Az Armytek Predator Pro lámpa fejlett elektronikája kontroll alatt tartja a működés közbeni belső hőhatásokat. Az áramforrás lemerülését megelőzően több lépcsőben csökken a lámpa fényereje, majd vészfény módra kapcsol, elkerülve a hirtelen teljes leállást.

Az alapcsomag tartalma:

– fekete övcsipesz
– hordozó tok
– tartalék O-gyűrű (2 db)
– gumi markolat kiegészítő
– csuklószíj
– magyar nyelvű használati útmutató
– USB Magnet AMC-03 töltőplatform
– Armytek 18650 Litium-ion akku 3500 mAh

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Armytek Predator Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa – hideg fehér fényű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük