Barion Pixel

Armytek Barracuda Pro taktikai/vadász lámpa

51 770 Ft

Armytek Barracuda Pro taktikai/vadász lámpa

Cikkszám: BTKR-F03302SC Kategória:

Leírás

Az Armytek Barracuda Pro taktikai/vadász lámpát extrém fényerő (1850 lumen), hideg fehér fény és kimagasló, 800 m-es hatótávolság jellemzi, mely nagy térség bevilágítására alkalmas. Ezeket a lámpákat rendvédelmi, katonai, vadászati igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó. Ezeknél a termékeknél alapkövetelmény a mérsékelt súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett taktikai kapcsológomb, amivel a lámpa kesztyűben is biztonságosan használható. A taktikai kapcsológomb opcionálisan lengőkapcsolóra is cserélhető, amire főként vadászati használatkor van nagy szükség, hiszen az Armytek Barracuda Pro kompatibilis az Armytek mágneses szerelékekkel, lengőkapcsolókkal.

Kezelése egyszerű, 9-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa végén található egyetlen kapcsolóval. Többek között az ellenfél elvakítására, összezavarására használható stroboszkóp funkció is elérhető. Optikája egészen szűk 5°-os spot fényt biztosít, miközben nagyobb átfogású 40°-os fénykúpjával a tágabb környezetre is jut fény. A kifinomult vezérlés egyforma fényerőt biztosít akár -25 fokos hőmérsékleten vagy szinte lemerült akkumulátor mellett is. Más Armytek lámpákhoz hasonlóan rendelkezik a gyártó intelligens aktív fényerő-szabályzó vezérlésével, mely a túlmelegedés ellen védi az elektronikát. A Barracuda Pro fényerejét a minimálisra véve (túlélő üzemmódban) akár 500 napos üzemidővel is rendelkezik a lámpa.

Az ultra masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés szinte elpusztíthatatlanná teszi a lámpát: a gyártó szerint akár a 10. emeletről történő leejtést is elvisel az anyaga. A legmagasabb IP68 por- és vízvédelem garantálja, hogy víz alatt akár 50 m mélységben akár 5 órát is elvisel a lámpa anélkül, hogy tönkremenne. A roppant ellenálló kivitele ellenére a Barracuda Pro lámpa meglehetősen könnyű, súlya mindössze 259 g.

Az Armytek Barracuda Pro áramellátását 2 db 18650 Li-Ion akkumulátor biztosíthatja. Az akkumulátor nem alaptartozék, 2 db 3500 Ah kapacitású védett 18650 Li-Ion akkumulátort javaslunk. 

Az alapcsomag tartalma:

– övcsipesz
– hordozó tok
– tartalék O-gyűrű (2 db)
– tartalék gumi nyomógomb
– gumi markolat kiegészítő
– csuklószíj
– magyar nyelvű használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Armytek Barracuda Pro taktikai/vadász lámpa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük