Barion Pixel

Többször használható mágikus mosógolyók

2 020 Ft

Többször használható mágikus mosógolyók

Cikkszám: SCHN-kbl-226 Kategória:

Leírás

A környezetbarát mosás igenis lehetséges!

Többé ne mérgezd a természetet a mosószeres vízzel!

Moss, nyugodt lelkiismerettel aggodalmak nélkül!

 Próbálj ki valami újat! Lépj fel a mosás új szintjére!

A mosógolyókat többször is használhatod, amennyiszer csak szeretnéd!

Az eredmény garantált, vagyis a patyolat tiszta ruhák!

Nap, mint nap rengeteg hírt olvasunk a környezetszennyezésrõl és annak a védelemrõl, valamint hogy hogyan lehetne enyhíteni a természetre zúduló terheken, Épp egy ilyen cikket böngészve találtunk rá egy olyan megoldásra, amelyet mindenkinek tudnia és használnia kell!

Bármennyire is figyelünk oda a hulladékmentes életmódunkra, más dolgok sem kerülhetik el a figyelmünket, Minden igyekezetünk ellenére, sajnos mi is szennyezzük a környeztet,

A mosáshoz használt mosószerek, öblítõk, mosóporok, vagy ne talán mosókapszulák is idõvel mind a káros és mérgezõ anyagként fognak fellépni a természet ellen!

Azonban, van rá meg megoldás, hogy patyolat tisztára varázsold a ruháidat, mosószerek és környezet károsítás nélkül! Ehhez nem szükséges más, mint a Mágikus mosógolyók, Használd annyiszor, amennyiszer csak szeretnéd, a kütyü többször felhasználható,

Tedd bele a golyókat a szennyes ruháid közé, indítsd el a gépbe a programot és csodáld meg a végeredményt! Mindezt károsító mosószerek hozzáadása nélkül! Mosás közben, a Mágikus mosógolyók folyamatosa ütköznek a ruháiddal, és így eltávolítják a rajtuk lévõ foltokat szennyezõdéseket! A speciális anyagának köszönhetõen nem kell attól tartanod, hogy kárt tesz a ruháid anyagában, Védelmezi és óvja annak szöveteit!

És a már említett végeredmény? A ruháidon észre sem fogod venni a különbséget, Ugyanolyan tiszták lesznek, mintha mosószerekkel mostad volna ki, Azonban van egy jelentõs különbség! Ami mindvégig ott lesz a fejedben és a szívedben! Tudod, hogy TE MOST hozzájárultál a Földünk védelméhez, és nem mérgezted a bolygót!

A mosógolyók tulajdonságai:

– Környezetbarát

– Anyag: magas minõségû mûanyag

– Újra felhasználható, ahányszor csak szeretnéd

– Mérete: kb, 6 cm

– Változatos és különbözõ színvilág

– Óvja és tisztítja a ruháidat

– Védelmezi a Földet, amely az életet biztosítja a számunkra

Mit rejt a termék doboza?

– 5 db Többször használható mágikus mosógolyót

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Többször használható mágikus mosógolyók” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük